Financiering

Als u bezig bent met een nieuw en innovatief project dan kunt u in veel gevallen in aanmerking komen voor subsidie. Subsidies helpen u met het financieren van deze projecten. Er zijn ook nog tal van andere mogelijkheden om uw projecten te financieren, denk bijvoorbeeld aan: borg- of garantstellingen, investeringsfondsen, leningen, kredieten of zelfs crowdfunding. Kortom, veel mogelijkheden, maar hoe kiest u de juiste financieringsvorm? Daar kunnen wij van InventiveNL u bij helpen! Neem gerust contact met ons op.

Aanvraagtrajecten

Een goede aanvraag is nog geen garantie voor de daadwerkelijke financiering. U kunt uw aanvraag volledig bij ons uitbesteden als u dat wilt, maar er is meer dan enkel de aanvraag zelf. Vaak komt u terecht in een compleet aanvraagtraject. Bij een aanvraagtraject begeleiden wij u en bereiden wij u voor op het volledige aanvraagproces. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. Wij zullen samen met u er alles aan doen om uw slagingskans te vergroten.

Totaalpakket financiering

Behalve ondersteuning bij het aanvraagtraject, zijn er nog meer mogelijkheden. Zo biedt InventiveNL u de mogelijkheid om uw financiering volledig uit te besteden. Met dit totaalpakket ontzorgen we u van A tot Z. Van het schrijven van een businessplan, het vinden van het juiste financieringsinstrument tot het aanvragen en afronden van een financieringsverzoek. Met onze kennis en praktijkervaring kunnen wij alle kansen en mogelijkheden goed in kaart brengen. Hierdoor zijn wij in staat om u volledig te begeleiden.

Wilt u weten waar u recht op heeft?

Wilt u weten welke mogelijkheden er voor u zijn? Maak vrijblijvend een afspraak met onze gedreven specialisten!

Overige diensten

Subsidieverantwoording

Bij het aanvragen van een subsidie komen een heleboel formaliteiten en verantwoordelijkheden kijken. Het is belangrijk om de subsidieverantwoording goed op orde te hebben. Wij kunnen u daarbij helpen.

Subsidieadvies

Wilt u weten welke subsidiemogelijkheden er voor uw organisatie of innovatie zijn?  Wij toetsen uw bedrijfsactiviteiten, investeringen en toekomstplannen bij subsidieverstrekkers en brengen in kaart wat de slagingskans is.