Subsidieadvies

Het aanvragen van subsidie voor een bepaald project of voor langdurige financiële ondersteuning is een complex proces. Er zijn veel regels, tips en tricks voor het invullen van een goede subsidieaanvraag. Bovendien moet u natuurlijk ook weten voor welke subsidie uw organisatie of project in aanmerking komt. Daarom biedt InventiveNL subsidieadvies. Het subsidieadvies is onderverdeeld in verschillende check-ups.

Quickscan van uw bedrijf

Allereerst voeren wij een uitgebreid onderzoek uit om een beter beeld te krijgen van uw organisatie en de mogelijke subsidies of regelingen waar u voor in aanmerking kan komen. Dit doen wij op basis van deskresearch en meerdere interviews met sleutelpersonen binnen uw organisatie. Bij onze quickscan kijken we naar de bedrijfsactiviteiten, investeringen en toekomstplannen. Onze resultaten presenteren wij in een concrete bedrijfsanalyse.

Subsidiekansen in kaart gebracht

Nadat wij een helder beeld hebben van uw bedrijfsactiviteiten, investeringen en toekomstplannen, gaan wij kijken waar uw subsidiekansen liggen. Ook brengen wij in kaart wat de slagingskans van uw aanvraag is en aan welke administratieve voorwaarden de aanvraag moet voldoen. Wij helpen u ook met het starten van een voortraject zodat u een weloverwogen keus kunt maken voor uw plannen of de plannen voor uw organisatie.

Fiscaal advies

Behalve subsidieadvies geven wij ook fiscaal advies. Doet u bijvoorbeeld binnen uw bedrijf veel met innovatie, onderzoek of R&D? Dan zijn er veel fiscale stimuleringsregelingen waar u veel voordeel mee kunt behalen. Een van de bekendste is de innovatiebox, maar ook voor advies over andere voordeelregelingen als WBSO, EIA, MIA en de Vamil kunt u bij InventiveNL terecht.

Meer weten over onze diensten of wilt u een afspraak inplannen zodat wij u er alles over kunnen vertellen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Wilt u weten waar u recht op heeft?

Wilt u weten welke mogelijkheden er voor u zijn? Maak vrijblijvend een afspraak met onze gedreven specialisten!

Overige diensten

Subsidieverantwoording

Bij het aanvragen van een subsidie komen een heleboel formaliteiten en verantwoordelijkheden kijken. Het is belangrijk om de subsidieverantwoording goed op orde te hebben. Wij kunnen u daarbij helpen.

Subsidie aanvragen

Als u bezig bent met een nieuw en innovatief project dan kunt u in veel gevallen in aanmerking komen voor subsidie. Er zijn een tal van andere mogelijkheden om uw projecten te financieren, maar hoe kiest u de juiste?