Wij vertalen uw plannen naar subsidiekansen.

Vanuit onze vestiging in Utrecht werken wij al ruim twintig jaar met ondernemers in de sectoren Chemie, Energie & Milieu, Food & Agro, High Tech Systemen & Materialen, ICT, Life Sciences & Health, Logistiek, Maakindustrie en Transport.

InventiveNL is gespecialiseerd in subsidie- en financieringstrajecten voor het bedrijfsleven. Veel ondernemingen zijn duurzaam, innovatief of internationaal aan het ondernemen. De Europese en Nederlandse overheid stimuleren bedrijven die op deze gebieden actief zijn door middel van subsidies. Wij zijn uw persoonlijke sparringpartner en vertalen uw plannen naar subsidiekansen. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet, signaleren subsidiemogelijkheden en begeleiden u bij het gehele subsidietraject, zodat u daadwerkelijk subsidie ontvangt wanneer u daar recht op heeft. Door onze contacten met subsidieverstrekkers, onze kennis en ruime expertise vergroten onze specialisten de slagingskans van uw projecten, en bent u voorbereid op de risico’s.

Om in aanmerking te komen voor subsidies moet u aan vele voorwaarden voldoen. Ook kan er vanuit de overheid sprake zijn van aanvullende vragen en controles. InventiveNL helpt u daarbij.

Patrick Hommes aan het woord

Patrick Hommes is al 12 jaar werkzaam bij InventiveNL. In een kort interview vertelt hij meer over de identiteit en het onderscheidend vermogen van InventiveNL.

Wat is de instelling van InventiveNL?

Bij InventiveNL blijven we altijd nuchter. We laten ons niet uit balans brengen. Onze nuchtere kijk op zaken zorgt ervoor dat een plan of idee altijd aan de werkelijkheid getoetst wordt. Bij alles wat wij doen streven wij ernaar om eerlijk, helder en professioneel te handelen. Op deze kernwaarden mogen wij altijd aangesproken worden.

Hoe blijft InventiveNL zelf innovatief?

Bij innovatie gaat het er om producten en diensten op een betere en effectievere manier aan te pakken. Het subsidielandschap verandert dagelijks en dat zorgt er voor dat wij elke dag weer op zoek gaan de beste aanpak voor onze klanten.

Wat is in jouw ogen doorslaggevend voor succes?

Wij leiden klanten door het subsidielandschap, maar vragen ook hun betrokkenheid. Alleen door goed samen te werken kunnen successen behaald worden.

It’s not business, it’s personal

Bij InventiveNL begrijpen we dat uw bedrijf u dierbaar is. Wij behartigen uw belangen dan ook met zakelijke doelgerichtheid, maar altijd op betrokken wijze. Dit betekent voor u:

R

een vaste contactpersoon met optimale kennis van uw dossier

R

maatwerk

R

een aanpak die is toegespitst op u en úw organisatie

R

contactmomenten naar behoefte

Vacatures

Toe aan een nieuwe stap in jouw carrière? Ontmoet InventiveNL, een gedreven team dat partner is voor bedrijven als het gaat om subsidieadvies. InventiveNL is een platte en flexibele organisatie die met de wensen van haar klanten en medewerkers meebeweegt. Bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer!

Junior Consultant >

Leer het consultancy-vak en de wereld van subsidies kennen en maak een vliegende start van je carrière.

Ervaren Consultant >

Wil je als ervaren consultant een stem hebben in de ontwikkeling de organisatie? Laat je horen!