Over InventiveNL

Innovatie is wat ons verbindt! Vanuit onze vestiging in Utrecht werken wij al ruim twintig jaar met ondernemers in de sectoren Chemie, Energie & Milieu, Food & Agro, High Tech Systemen & Materialen, ICT, Life Sciences & Health, Logistiek, Maakindustrie en Transport.

Wij zijn gespecialiseerd in subsidie- en financieringstrajecten voor het bedrijfsleven. Wij zijn uw persoonlijke sparringpartner en vertalen uw plannen naar subsidiekansen. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet, signaleren subsidiemogelijkheden en begeleiden u bij het gehele subsidietraject. Door onze contacten met subsidieverstrekkers, kennis en ruime expertise vergroten onze specialisten de slagingskans van uw projecten en bent u voorbereid op de risico’s.

De kernwaarden van InventiveNL

Bij alles wat wij doen streven wij ernaar om eerlijk, helder en professioneel te handelen. Wij hebben dit verwoord in 3 kernwaarden, waar wij altijd op aangesproken mogen worden:

Innovatief
Bij innovatie gaat het er om producten en diensten op een betere en effectievere manier aan te pakken. Het subsidielandschap verandert dagelijks en dat zorgt er voor dat wij elke dag weer op zoek gaan de beste aanpak voor u.

Nuchter
Dit is onze instelling. Wij laten ons niet uit balans brengen. Onze nuchtere kijk op zaken zorgt ervoor dat uw plan of idee altijd aan de werkelijkheid getoetst wordt.

Leiderschap
Wij motiveren en inspireren onze werknemers en leiden u door het subsidielandschap. Alleen door goed samen te werken kunnen successen behaald worden en daarom vragen wij ook betrokkenheid van onze klanten en belanghebbenden.

Maar wij vragen ook betrokkenheid van onze klanten en belanghebbenden. Alleen door goed samen te werken kunnen successen behaald worden.

Subsidie aanvragen?

InventiveNL maakt de weg naar subsidies breed toegankelijk en overzichtelijk, zodat u daadwerkelijk subsidie ontvangt wanneer u daar recht op heeft. Veel ondernemingen zijn duurzaam, innovatief of internationaal aan het ondernemen. De Europese en Nederlandse overheid stimuleren bedrijven die op deze gebieden actief zijn door middel van subsidies. Subsidies zijn in te delen in vier categorieën:

Deze vier vormen bieden ondernemingen lucratieve mogelijkheden om hun investeringen, projecten en businessplannen te realiseren. Om in aanmerking te komen voor subsidies moeten bedrijven aan vele voorwaarden voldoen. Dit is een lang traject waar zich meerdere problemen kunnen voordoen als: het inventariseren van subsidievoorwaarden en subsidiemogelijkheden, het aanvragen van subsidies en het beantwoorden van aanvullende vragen vanuit de overheid. InventiveNL helpt u daarbij.

Vacatures

Toe aan de nieuwe stap in jouw carrière? Ontmoet InventiveNL, een gedreven team dat partner is voor organisaties als het gaat om subsidieadvies. Wij onderscheiden ons van andere spelers binnen deze niche, doordat onze focus en expertise ligt op innovatieve Nederlandse organisaties. Het fijne van InventiveNL als werkgever, is dat wij een platte en flexibele organisatie zijn, die met de wensen van onze klanten kunnen meebewegen. Bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer!