ICT

Een van de belangrijkste spelers binnen innovatieprojecten is ICT. Sectorbreed brengt het projecten tot leven, tilt het ze naar een hoger niveau, houdt het lopende zaken draaiende en jaagt het nieuwe ontwikkelingen aan. Waar zouden we zijn zonder ICT? Geen big data. Geen cybersecurity. Kortom: het is essentieel voor de toekomst. Binnen ons land, maar ook op Europees niveau. En ook de overheid ziet dat. Daarom komt u als ICT-bedrijf in aanmerking voor subsidie. Of u nu een startup of een multinational bent.

Subsidie aanvragen voor ICT

Ook bij InventiveNL zien we, net als u, de meerwaarde van ICT binnen ontwikkelingsprojecten. Of dit nu binnen de energie- en milieusector valt of binnen de personeel & arbeidsector; we willen er in alle gevallen voor zorgen dat u geen subsidiekansen laat liggen. We helpen u daarom graag bij formuleren van uw innovatiestrategie, het opzetten van onderzoeksprogramma’s en het verkrijgen van financiering voor R&D-projecten. Met onze kennis van ICT én onze kennis van de eisen en voorwaarden gesteld door de RVO, maken we samen met u van uw innovatieproject een succes.

WBSO >

Subsidie voor loonkosten en de belangrijkste subsidie voor bedrijven met technisch speur- en ontwikkelingswerk (S&O)

Praktijkleren >

Subsidie voor werkgever die leerlingen van bepaalde opleidingen een praktijkstage aanbieden bij hun bedrijf.

SME-subsidie >

Horizon SME-instruments is het omvangrijke Europese meerjarenprogramma ter bevordering van R&D en innovatie gericht op MKB