Onze diensten

Het aanvragen van subsidies kan een complex proces zijn. Het liefst ben je als ondernemer bezig met ondernemen en besteed je zo min mogelijk tijd aan het zoeken naar financiering of administratie. Een subsidieadviesbureau kan alle taken rondom subsidies en fiscale regelingen uit handen nemen. Denk aan het selecteren van de best passende subsidies met de hoogste slagingskans tot aan het managen van de subsidie tot je de vaststelling binnen hebt. 

Subsidie diensten voor ondernemers

Als subsidieadviesbureau kunnen wij je op verschillende manieren van dienst zijn. Je kunt ervoor kiezen om ons voor een deel van het traject in te schakelen, zoals het uitzoeken en aanvragen van een subsidie. Wij bieden ook de mogelijkheid om het volledige traject uit handen te nemen. We toetsen een project op subsidiekansen, optimaliseren de aanvraag en houden alle deadlines en voorwaarden in de gaten. 

Onderdeel van de PNO Group

InventiveNL is onderdeel van de PNO Group, specialist in Europese subsidie- en innovatie consultancy. Met meer dan 400 consultants in 8 landen kunnen wij je alle services bieden die je nodig hebt voor succesvolle R&D projecten. Heb je bijvoorbeeld een CO2-berekening nodig? Dan benaderen wij onze collega’s van EGEN. Zo kun je profiteren van alle specialismes zonder de noodzaak van meerdere partners. Wil je graag meer weten over de Group? Neem dan contact met ons op.

subsidiecheck inventivenl

Subsidiecheck

Benieuwd of je subsidie aan kunt vragen? Vul dan vrijblijvend de subsidiecheck in. Binnen een minuut weet je of je financiering kunt krijgen. Liever persoonlijke advies? Kijk dan bij onze adviesservice.

 Lees meer

subsidieadvies inventivenl

Subsidieadvies

Het subsidieadvies is onderverdeeld in verschillende check-ups: van slagingskansen voor subsidies tot fiscaal advies. Je ontvangt een persoonlijk advies op basis van je bedrijf en ambities.

Lees meer

dhi voor mkb

Subsidie aanvragen

We adviseren en geven richting aan subsidieaanvragen voor een duidelijke en sluitende case. Zo heb je een grotere slagingskans bij de subsidieverstrekker.

Lees meer

subsidieverantwoording inventivenl

Subsidieverantwoording

De subsidieverstrekker kan elk moment verantwoording opvragen. Wij helpen u graag bij het opzetten van een efficiente subsidieadministratie.

Lees meer

subsidiemanagement inventivenl

Subsidiemanagement

Nadat je subsidieadvies hebt ontvangen, begint het proces van de toetsing, aanvragen, realiseren en de afhandeling. Wij ontzorgen je graag bij het managen van het subsidietraject.

Lees meer

Neem contact op

Meer weten over onze diensten? Vul hieronder het contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.