Over ons

InventiveNL is gespecialiseerd in subsidie- en financieringstrajecten voor alle sectoren in het bedrijfsleven. Al meer dan 20 jaar zijn wij hét subsidieadviesbureau voor integrale begeleiding bij het verkrijgen en beheren van nationale en Europese subsidies. Ieder bedrijf is voor ons uniek. Samen met de klant maken wij een persoonlijk plan van aanpak die wij vertalen naar maximale subsidiekansen. We schrijven het businessplan, vinden de juiste financieringsvorm, doen de aanvraag en ronden het proces ook af. De subsidiewens waarmaken van onze klant, is ons doel!

Onze kracht

Onze kracht ligt in het verzorgen en begeleiden van de volledige subsidieaanvraag. Zo vergroten wij de kans op succes. Niet alleen is de kwaliteit van het innovatieve project belangrijk, maar net zo belangrijk is de kwaliteit van de subsdieaanvraag. Wij zorgen dat deze twee perfect op elkaar aansluiten zodat onze klant de subsidie ontvangt die aan alle wensen voldoet.

Onze expertise

Onze adviseurs hebben stuk voor stuk inhoudelijke kennis van de subsidieregelingen en de sectoren waarin we werkzaam zijn. Door deze expertise en ons grote netwerk van subsidieverstrekkers zijn wij in staat om subsidieaanvragen op te stellen met de grootste kans van slagen.

Waarom InventiveNL?

  • Wij zijn jouw persoonlijke sparringspartner.
  • Wij ontzorgen het gehele traject; van het signaleren van subsidiemogelijkheden tot de begeleiding en verantwoording van de gehele aanvraag.
  • Succes rate van 92% bij o.a. WBSO-aanvragen.
  • Onze ervaren adviseurs volgen de ontwikkelingen op de voet en hebben kennis van jouw markt.

Neem contact op

Wil jij subsidieadvies van onze specialisten? Vul hieronder het contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.