Subsidie aanvragen 

Bedrijven die continu bezig zijn met technisch innovatieve ontwikkelingen kunnen in veel gevallen in aanmerking komen voor subsidie. Subsidies helpen bij het stimuleren van innovatieve ontwikkelingen en het succesvol laten slagen hiervan. Maar, een subsidie aanvragen is geen kwestie van een formulier invullen en verzenden. Er moet worden voldaan aan bepaalde eisen en het projectverhaal moet helder en duidelijk omschreven zijn. Wij helpen je daar graag bij.  

Vergroot het subsidiesucces 

Om voor subsidie in aanmerking te komen, dient een innovatieproject binnen de subsidiekaders van de subsidieverstrekker te vallen. Wij helpen bij vragen, als: ‘Wat moet ik in de aanvraag vermelden?’, ‘Wanneer moet ik de aanvraag uiterlijk indienen?’ en ‘Waar en in welke vorm dien ik de aanvraag in?’. We adviseren en geven richting aan elke subsidieaanvraag. Want, deze dient overtuigend te zijn. Een duidelijke en sluitende case heeft namelijk een grotere slagingskans bij de subsidieverstrekker. 

Samen vinden we de juiste subsidie 

Bij InventiveNL worden wij enthousiast van innovatieve projecten die een verschil kunnen maken. Dat enthousiasme voeren we graag door, door ondersteuning te bieden in het aanvraagtraject. Met onze kennis, ervaring en expertise die wij per subsidiethema in huis hebben, voelen we ons betrokken bij iedere case. Dat brengt ons bij het volgende, wij:  

  • Zijn in staat om de complete begeleiding van een subsidievraag uit handen nemen;  
  • Schrijven het businessplan; 
  • Doen de subsidie aanvraag en ronden het proces ook af.  

Neem contact op

Wil jij subsidie aanvragen, maar weet je niet hoe je het kunt aanpakken? Onze consultants staan voor je klaar. Vul hieronder het contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.