Subsidieadvies

Het aanvragen van subsidie voor een bepaald project of voor langdurige financiële ondersteuning is een complex proces. Er zijn veel regels, tips en tricks voor het invullen van een goede subsidieaanvraag. Bovendien moet men natuurlijk ook weten voor welke subsidie een organisatie of project in aanmerking komt. Daarom biedt InventiveNL subsidieadvies. Het subsidieadvies is onderverdeeld in verschillende check-ups. 

Subsidiekansen in kaart gebracht 

Nadat wij een helder beeld hebben van de bedrijfsactiviteiten, investeringen en toekomstplannen, gaan wij kijken waar de subsidiekansen liggen. Ook brengen wij in kaart wat de slagingskans van elke subsidieaanvraag is en aan welke administratieve voorwaarden de aanvraag moet voldoen. Verder helpen wij met het starten van een voortraject zodat er een weloverwogen keukan worden gemaakt voor de plannen van jouw organisatie. Zo geeft InventiveNL jou een persoonlijk subsidieadvies. 

 Fiscaal advies 

Naast subsidieadvies geven wij ook fiscaal advies. Doet een bedrijf aan technische innovatie, onderzoek of R&D? Dan zijn er veel fiscale stimuleringsregelingen waar financieel voordeel mee behaald kan wordenÉén van de bekendste fiscale stimuleringsregelingen is de WBSOdaarnaast heb je ook de Innovatiebox, EIA, MIA en de Vamil. 

 

Neem contact op

Wil jij subsidieadvies van onze specialisten? Vul hieronder het contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.