Subsidiemanagement 

Als men subsidieadvies heeft ontvangen, dan begint het proces van de toetsing, aanvragen, realiseren en tenslotte de afhandeling. Dit wordt bij InventiveNL het subsidiemanagement genoemd. Wij begeleiden bij elke stap, bieden ondersteuning en staan voor jou klaar. Want ondanks dat het subsidielandschap veel mogelijkheden biedt, toegankelijk is het nog niet. Er zijn veel regels en eisen waar een organisatie aan moet voldoen.

Subsidieaanvragen 

Het belangrijkste onderdeel van het verkrijgen van subsidie is de subsidieaanvraag. Nadat wij een project, investering of bedrijf hebben getoetst op subsidiekansen is het tijd om een concrete subsidieaanvraag in te dienen. Hoe dit voorstel eruit ziet verschilt per subsidie. Ook wanneer de aanvraag moet worden ingediend is voor elke regeling anders.  

Vragenbrief beantwoorden 

Het kan voorkomen dat de subsidieverstrekker nog aanvullende vragen heeft naar aanleiding van een subsidieaanvraag, in de vorm van een vragenbrief. Het correct beantwoorden van deze vragen is minstens net zo belangrijk als de aanvraag zelf. Daarom helpen onze specialisten met het beantwoorden van deze vragen. Dan weet je zeker dat jouw vragenbrief zo goed mogelijk wordt beantwoord. 

Bezwaar- en beroepschriften 

In sommige gevallen wordt een aanvraag helaas afgewezen. Het is hierbij van belang dat er goede juridische ondersteuning aanwezig is om het geschil aan te gaan met de subsidieverstrekker. Onze specialisten hebben alle kennis over subsidierecht om de slagingskansen van uw bezwaar in te schatten en te vergroten. 

Neem contact op

Wil je meer weten over ons subsidiemanagement? Vul hieronder het contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.