Regel nu je Ketenmachtiging voor WBSO-aanvragen

Je bent waarschijnlijk al een aantal keer benaderd door ons secretariaat of door je vaste consultant van InventiveNL met het verzoek een Ketenmachtiging af te geven. Er zijn al veel machtigingen binnen maar mocht je hier door drukte of vakantie nog niet aan toegekomen zijn, regel dit dan vòòr 1 september 2021.

Wat wijzigt er?

In de huidige situatie verzorgt InventiveNL uw WBSO-aanvragen via het eLoket van RVO. Vanaf medio september 2021 is dit niet meer mogelijk en moeten wij gebruik maken van een nieuw aanvraagportaal van RVO. Dit kan echter alleen als je ons machtigt.

Hoe regel je een Ketenmachtiging?

Dit staat in onze mail die 9 april is verzonden door Engel Veld (secretariaat@inventivenl.nl) aan de contactpersoon op je WBSO-aanvraag, en waarschijnlijk heeft je consultant onlangs een reminder gestuurd. Van belang is dat er een Ketenmachtiging per bedrijf wordt afgegeven. Een tip hierbij is, zeker als je Reconi gebruikt, dat je de aanmelding voor het volgende bedrijf pas kunt doen als je de eerste volledig hebt afgerond, inclusief ondertekening en versturen.

Regel dus je Ketenmachtiging(en) tijdig en stuur ons een bevestiging. Zonder zo’n machtiging kan InventiveNL je WBSO-aanvragen niet meer indienen. Voor vragen of een herinneringsmail kun je uiteraard terecht bij ons secretariaat of vaste consultant. Heb je andere vragen omtrent te WBSO? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier.