Een WBSO-vragenbrief of –afwijzing ontvangen? Geen zorgen!

Je bent als ondernemer bezig met een  innovatief ontwikkelingsproject en je denkt dat je voor de WBSO-subsidie in aanmerking komt. Vol spanning wacht je op de beschikking van RVO, maar helaas ontvang je een afwijzing. Balen! Vooral als je gebruik hebt gemaakt van een intermediair, waarvan je mag verwachten dat die met zijn kennis en ervaring ervoor zorgt dat er een toekenning komt.

Heb je aanvullende vragen ontvangen over een WBSO-aanvraag? Of is een WBSO-aanvraag zelfs afgewezen? Maak dan kosteloos gebruik van onze Second Opinion Service. Zo ontdek jij hoe wij jou kunnen helpen om een positieve beschikking te ontvangen.

Hoe werkt de Second Opinion Service?

Vanuit InventiveNL komen twee consultants bij jou langs (op afspraak). Tijdens het gesprek wordt de WBSO-beschikking besproken en tevens een  analyse gemaakt van de huidige subsidietraject(en). Aan de hand van deze analyse op basis van jouw bedrijfsactiviteiten worden alle (onbenutte) subsidiekansen in kaart gebracht. Dit kan op Regionaal, Nationaal en Europees niveau zijn. InventiveNL heeft namelijk al meer dan 20 jaar ervaring met het aanvragen van subsidies en het afhandelen van WBSO vragenbrieven/afwijzingen. Tot slot  besluiten we gezamenlijk hoe we het vervolgtraject invullen.

Waarom een second opinion bij InventiveNL?

  1. InventiveNL is een organisatie die gespecialiseerd is in subsidie- en financieringstrajecten voor het bedrijfsleven;
  2. Een hoog slagingspercentage bij subsidieaanvragen;
  3. Second opinion is geheel vrijblijvend en uiteraard kosteloos.

Meer weten?

Wil je meer weten over de Second Opinion Service van InventiveNL? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 088-4650465.