Zorgeloos zonnepanelen huren bij Solease

Financiering nu nog eenvoudiger dankzij SDE+ subsidie
Solease verhuurt sinds dit jaar zonnepanelen aan bedrijven. Na jarenlange ervaring op de consumentenmarkt (sinds 2011), voorzien zij nu ook zakelijke grootverbruikers van 60.000 kWh of meer. Solease wil de energietransitie versnellen en heeft het daarom tot persoonlijke missie gemaakt om zonne-energie voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar te maken. Ook voor u.
R

Wilt u direct voordeel halen uit zonnepanelen zonder de terugverdientijd van uw investering af te wachten?

R

Wilt u naast zonnepanelen ook andere duurzame maatregelen treffen?

R

Heeft u geen tijd voor het gedoe en geregel omdat u het al druk genoeg heeft met uw organisatie?

R

Heeft u simpelweg de investering nog niet klaarliggen?

Dan is huren een uitkomst. Zonnepaneelverhuurder Solease adviseert, financiert, ontwerpt, monitort en onderhoudt het zonnestroomsysteem. U bespaart direct op uw stroomkosten en u betaalt een maandelijks huurbedrag. Vanaf het eerste moment weet u waar u aan toe bent: een vast maandelijks tarief, transparante communicatie en totale ontzorging zonder verrassingen. Bovendien neemt uw besparing met de jaren alleen maar toe vanwege de stijgende energieprijzen en overheidsheffingen. Ook kunt u de SDE+ subsidie aanvragen wanneer u gebruik maakt van zonnepanelen.

Solease doet voor u het rekenwerk

Om voor u de meest optimale installatie te ontwerpen stelt Solease samen met u een business case op. U levert de gegevens aan en wij doen het rekenwerk. Zo werken wij naar een maatwerkoplossing specifiek voor de capaciteit van uw dak en uw energiebehoefte. In een efficiënt en succesvol projectvoorstel worden alle kosten, opbrengsten en natuurlijk uw besparing inzichtelijk gemaakt. Na uw akkoord kunt u zich volledig richten op uw core business. Solease zorgt voor het installeren en onderhouden van het zonnestroomsysteem op uw dak. Mocht u het systeem willen overnemen, dan kan dat. Elk jaar bouwt u een koopkorting op die in mindering wordt gebracht op de oorspronkelijke systeemprijs.
sde subsidies inventiveNL

Verzekerd van de hoogste kwaliteit zonnepanelen

U bent verzekerd van een kwalitatief hoogstaand systeem omdat Solease verantwoordelijk blijft voor het systeem zolang u huurt. Daarbij heeft u gegarandeerd een goedwerkend systeem dat geleverd wordt door betrouwbare leveranciers, op langere termijn goed blijft presteren en veilig is. Solease werkt vanuit risico-oogpunt alleen met deskundige installateurs die contractueel verplicht zijn om zich aan alle regels en veiligheidsnormen te houden.
sde++ aanvraagdata 2020

SDE+ subsidie aanvragen via InventiveNL

U kunt SDE+ subsidie aanvragen als u investeert in zonne-energie. InventiveNL werkt samen met Solease en kan voor u de subsidie verzorgen. Gedurende het offertetraject zal InventiveNL een advies geven over de mogelijkheden en toetsen in hoeverre aan de voorwaarden van de regeling voldaan wordt en wat er verder nog georganiseerd moet worden.  Zodra er duidelijkheid is over de definitieve offerte of opdracht zal InventiveNL voor u de aanvraag verzorgen. InventiveNL zal gedurende het volledige traject aan u verbonden blijven, zodat ook de aanmelding van de installatie na de subsidieverlening verricht kan worden. Op deze manier heeft u alles onder één dak en wordt u zoveel mogelijk ontzorgd. Komt u in aanmerking voor SDE+ subsidie? Vul dan hier onze gratis subsidiescan in en kom te weten of u in aanmerking komt.

Interesse gewekt?

Wilt u meer weten over wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijfsdak? Ga naar www.solease.nl/inventiveNL en doe een aanvraag. Uiteraard is dit gratis en geheel vrijblijvend. Solease zal contact opnemen en u informeren over de mogelijkheden.