WBSO voor Alphatron Marine

Bas Eerden | Manager Product & Marketing Department

Alphatron Marine is opgericht in 1989 en sindsdien uitgegroeid tot een Rotterdamse multinational die navigatie en communicatie elektronica ontwikkelt, produceert en verhandelt voor de scheepvaart. Alphatron Marine telt meer dan 300 medewerkers verspreid over meer dan 10 vestigingen op vier continenten.

Alphatron Marine levert losse navigatie en communicatie apparatuur maar ook geïntegreerde brug oplossingen aan een diversiteit van schepen, variërend van een kleine sleepboot tot een megajacht of supertanker.

Website: www.alphatronmarine.com en www.jrc.am

 

InventiveNL heeft met succes subsidie aangevraagd voor Alphatron Marine voor o.a.:

  • AlphaSmartBridge, een innovatief hard- en softwareplatform voor de scheepvaart.
  • Alphaline MF Instrumenten, een lijn van meer dan 30 verschillende producten gebaseerd op 1 enkel CPU-platform en 3 scherm-maten.

 

Hoe verliep de samenwerking met InventiveNL?

  • Hoe verliep de communicatie? : uitstekend, snel en effectief via vast contactpersoon
  • Informatievoorziening en deadlinebewaking? Beiden perfect
  • Wat vindt u van het resultaat? Erg goed, boven verwachting.

 

Subsidiemanagement

Als u subsidieadvies heeft ontvangen, dan begint het proces van de toetsing, aanvragen, realiseren en tenslotte de afhandeling. Wij begeleiden u bij elke stap, bieden ondersteuning en staan voor u klaar.

Subsidieadvies

Wilt u weten welke subsidiemogelijkheden er voor uw organisatie of innovatie zijn?  Wij toetsen uw bedrijfsactiviteiten, investeringen en toekomstplannen bij subsidieverstrekkers en brengen in kaart wat de slagingskans is.