WBSO en EIA voor Guillaume Janssen

Dhr. R. (Ruben) de Jong | Bedrijfsleider

Guillaume Janssen, gevestigd te Zwolle (provincie Overijssel), is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van bijzondere zonwerende screens, transparante rolluiken en verduisteringssystemen.

Website: www.guillaumejanssen.nl

Al sinds 2000 verzorgt InventiveNL de WBSO-subsidieaanvragen van Guillaume Janssen.

Het bedrijf ziet innovatie en creativiteit als de sleutel naar succes in een markt met veel concurrentie. Men zoekt oplossingen voor technisch lastige uitdagingen als driehoek- of trapeziumvormige screens, extra grote maten zonder dat het doek gaat doorhangen en windvaste zonweringen. In 2015 was Guillaume Janssen genomineerd voor de Innovatieprijs op de belangrijkste internationale vakbeurs.

In 2016 gaat Guillaume Janssen investeren in energiebesparende maatregelen bij het huidige bedrijfspand te Zwolle als isolatie, HR-glas, klimaatbeheersing en LED-verlichting aan de hand van een energiescan. InventiveNL zal in deze de subsidies voor Guillaume regelen.

 

Hoe verliep de samenwerking met InventiveNL?

Wij ervaren de communicatie met InventiveNL en in het bijzonder met dhr. Frank Roelofs als erg prettig. De lijnen zijn kort en dhr. Roelofs heeft erg veel kennis over de verschillende subsidiemogelijkheden.

Informatievoorziening en deadlinebewaking?

Wij worden door de InventiveNL goed op de hoogte gehouden d.m.v. de nieuwsbrief, daarbij belt dhr. Frank Roelofs ons ook op als hij interessante zaken voor ons heeft. Dit wordt door ons als zeer prettig ervaren.

Wat vindt u van het resultaat?

Al met al zijn wij erg tevreden over InventiveNL.

Subsidiemanagement

Als u subsidieadvies heeft ontvangen, dan begint het proces van de toetsing, aanvragen, realiseren en tenslotte de afhandeling. Wij begeleiden u bij elke stap, bieden ondersteuning en staan voor u klaar.

Subsidieadvies

Wilt u weten welke subsidiemogelijkheden er voor uw organisatie of innovatie zijn?  Wij toetsen uw bedrijfsactiviteiten, investeringen en toekomstplannen bij subsidieverstrekkers en brengen in kaart wat de slagingskans is.