WBSO, Innovatievoucher en Innovatiebox voor TherMass Innovations

Dhr. T.M.C. (Titus) Bartholomeus | Directeur

De heer Titus Bartholomeus van TherMass Innovations, gevestigd te Sittard (Limburg) is een uitvinder pur sang. Hij houdt zich bezig met de ontwikkeling van nieuwe systemen op het vlak van thermodynamica en massatransfer waarbij sprake is van bijzonder innovatieve technieken, energiebesparing en kostenreductie.

Website: www.thermass.nl.

InventiveNL verzorgt al ruim 8 jaar WBSO-subsidieaanvragen voor de ontwikkelingsprojecten van TherMass. Een recent uitontwikkeld product is een nieuw concept voor vloeistof-dampscheiding in koelinstallaties. Ook is in het verleden een Innovatievoucher aangevraagd voor de kosten van een octrooiaanvraag. Tevens heeft InventiveNL de heer Bartholomeus begeleidt bij een ruling met de Belastingdienst om gebruik maken van de Innovatiebox.

Hoe verliep de samenwerking met InventiveNL?

De communicatie met Frank Roelofs ervaar ik als kundig en prettig.

Informatievoorziening en deadlinebewaking?
Prima.

Wat vindt u van het resultaat?
Goed.

Subsidiemanagement

Als u subsidieadvies heeft ontvangen, dan begint het proces van de toetsing, aanvragen, realiseren en tenslotte de afhandeling. Wij begeleiden u bij elke stap, bieden ondersteuning en staan voor u klaar.

Subsidieadvies

Wilt u weten welke subsidiemogelijkheden er voor uw organisatie of innovatie zijn?  Wij toetsen uw bedrijfsactiviteiten, investeringen en toekomstplannen bij subsidieverstrekkers en brengen in kaart wat de slagingskans is.