Bereken uw voordeel met de WBSO rekentool

Wat wordt uw opbrengst?
Bereken hier uw WBSO-voordeel

De WBSO is bedoeld voor bedrijven die speur- en ontwikkelingswerk (S&O) uitvoeren. De subsidie kan aangevraagd worden voor activiteiten die gericht zijn op de ontwikkeling van fysieke producten, productieprocessen en technisch nieuwe programmatuur. Ook technisch wetenschappelijk onderzoek is subsidiabel. Wilt u weten hoeveel de WBSO u in 2021 kan opleveren? Gebruik dan onze handige WBSO-rekentool.


WBSO aanvragen

Naast de voordeelpercentages en de schijfruimte blijven ook de voorwaarden en het aanvraagprogramma ongewijzigd. Als u bezig bent met een technisch innovatief R&D-project en hiervoor WBSO wilt aanvragen kunnen wij u hier natuurlijk mee helpen. Ook kunnen wij uw conceptaanvraag checken én dubbelchecken. Bovendien hebben wij ook altijd een adviserende, ondersteunende en controlerende rol tijdens het gehele proces, ook na toekenning.

WBSO-rekentool berekent uw voordeel in 2021

Heeft u er wel eens aan gedacht dat uw werkelijke WBSO-opbrengst wellicht hoger kan? Dit kunt u zelf uitrekenen met onze rekentool.  Bereken nu uw voordeel op R&D-kosten in 2021!

Als u meer wilt weten over de  mogelijkheden binnen de WBSO of de diensten van InventiveNL dan kunt u altijd contact met ons opnemen.