Diensten

Bij InventiveNL proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarom hebben wij onderscheid gemaakt in onze verschillende diensten. Zo bieden wij advies, ondersteuning en controle bij uw subsidieaanvragen. Dit hebben wij onderverdeeld in de categorieën: subsidieadvies, financiering, subsidieverantwoording en subsidiemanagement. Onze specialisten doen hun uiterste best om u persoonlijk te woord te staan en zijn erg betrokken bij het volledige proces. Bekijk onze uitgebreide dienstenpakketten of neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Subsidieadvies

Wilt u weten welke subsidiemogelijkheden er voor uw organisatie of innovatie zijn?  Wij toetsen uw bedrijfsactiviteiten, investeringen en toekomstplannen bij subsidieverstrekkers en brengen in kaart wat de slagingskans is.

Subsidiemanagement

Als u subsidieadvies heeft ontvangen, dan begint het proces van de toetsing, aanvragen, realiseren en tenslotte de afhandeling. Wij begeleiden u bij elke stap, bieden ondersteuning en staan voor u klaar.

Subsidie aanvragen

Als u bezig bent met een nieuw en innovatief project dan kunt u in veel gevallen in aanmerking komen voor subsidie. Er zijn een tal van andere mogelijkheden om uw projecten te financieren, maar hoe kiest u de juiste?

Subsidieverantwoording

Bij het aanvragen van een subsidie komen een heleboel formaliteiten en verantwoordelijkheden kijken. Het is belangrijk om de subsidieverantwoording goed op orde te hebben. Wij kunnen u daarbij helpen.