Subsidiemanagement

Als u subsidieadvies heeft ontvangen, dan begint het proces van de toetsing, aanvragen, realiseren en tenslotte de afhandeling. Dit noemen wij bij InventiveNL het subsidiemanagement. Wij begeleiden u bij elke stap, bieden ondersteuning en staan voor u klaar. Want ondanks dat het subsidielandschap veel mogelijkheden biedt, toegankelijk is het nog niet. Er zijn veel regels en eisen waar uw organisatie aan moet voldoen. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

 

Subsidieaanvragen

Het belangrijkste onderdeel van het verkrijgen van subsidie is de subsidieaanvraag. Nadat we uw project, investering of bedrijf hebben getoetst op subsidiekansen is het tijd om een concrete subsidieaanvraag in te dienen. Hoe dit voorstel eruitziet verschilt per subsidie. Ook wanneer de aanvraag moet worden ingediend is voor elke regeling anders. Tijdens ons subsidiemanagementproces zullen we u daar uiteraard uitgebreid over informeren.

Vragenbrief beantwoorden

Het kan voorkomen dat de subsidieverstrekker na uw aanvraag nog aanvullende vragen heeft. U kunt dan een vragenbrief ontvangen. Het correct beantwoorden van deze vragen is net zo belangrijk als uw aanvraag zelf. Daarom helpen onze specialisten met het beantwoorden van deze vragen. Dan weet u zeker dat uw vragenbrief zo goed mogelijk wordt beantwoord.

Bezwaar- en beroepschriften

In sommige gevallen wordt uw aanvraag afgewezen of bent u het niet eens met de beschikking. Dan is het van belang dat u goede juridische ondersteuning heeft om het conflict aan te gaan met de subsidieverstrekker. Onze specialisten hebben alle kennis over subsidierecht om uw kansen in te schatten en de slaagkans van uw bezwaar te vergroten.

Resultaat

Wilt u subsidie krijgen voor uw activiteiten? Maak vrijblijvend een afspraak met onze gedreven specialisten!

Overige diensten

Subsidieadvies

Wilt u weten welke subsidiemogelijkheden er voor uw organisatie of innovatie zijn?  Wij toetsen uw bedrijfsactiviteiten, investeringen en toekomstplannen bij subsidieverstrekkers en brengen in kaart wat de slagingskans is.

Financiering

Als u bezig bent met een nieuw en innovatief project dan kunt u in veel gevallen in aanmerking komen voor subsidie. Er zijn ook nog tal van andere mogelijkheden om uw projecten te financieren, maar hoe kiest u de juiste financieringsvorm?