Subsidie aanvragen

Bent u bezig met een nieuw en innovatief project? Dan hebben we goed nieuws, want in veel gevallen kunt u in aanmerking komen voor subsidie. Het zal u helpen uw projecten te financieren en succesvol te laten slagen. Maar, een subsidie aanvragen is geen kwestie van een formulier invullen en verzenden. U moet voldoen aan bepaalde eisen en uw projectverhaal moet helder en duidelijk omschreven zijn. Precies waar wij u bij InventiveNL bij kunnen helpen. Wij helpen u de juiste financieringsvorm te vinden en vergroten de slagingskans van uw subsidieaanvraag.

Vergroot uw subsidiesucces

Om voor subsidie in aanmerking te komen, moet uw innovatieproject binnen de subsidiekaders van de overheid vallen. Pas dan kunt u subsidie aanvragen. Wij helpen u bij vragen, als: Wat moet ik in de aanvraag vermelden? Wanneer moet ik de aanvraag uiterlijk indienen? Waar en in welke vorm dien ik de aanvraag in? We adviseren en geven richting aan uw subsidieaanvraag. Want, die moet overtuigend zijn. Een duidelijke en sluitende case, zo overtuigend dat er geen speld tussen te krijgen is, heeft namelijk een grotere slagingskans bij de beoordelaar van de subsidieverstrekker.

Samen vinden we de juiste subsidie

Bij InventiveNL worden wij, net als u, enthousiast van innovatieve projecten die een verschil kunnen maken. Dat enthousiasme voeren we graag door in de ondersteuning die we u bieden in het aanvraagtraject. Met onze kennis, ervaring en expertise die we per subsidiethema in huis hebben, voelen we ons betrokken bij iedere case. Dat brengt ons bij het volgende: we kunnen ook de complete begeleiding van uw subsidievraag uit handen nemen. We schrijven het businessplan, vinden de juiste financieringsvorm, doen de aanvraag en ronden het proces ook af. We brengen alle mogelijkheden in kaart. Uw subsidiewens waarmaken, is ons doel!

Neem contact op voor subsidiesucces

Als uw subsidieaanvraag slaagt, betekent dat u geld krijgt om de gewenste activiteit uit te voeren en uw project tot een succes te maken. De mooiste en meest succesvolle projecten komen tot stand met subsidie, dat leert de ervaring. Daar dragen we als InventiveNL graag ons steentje aan bij. Neem contact met ons op om uw subsidieaanvraag succesvol te laten slagen!

Overige diensten

Subsidieverantwoording

Bij het aanvragen van een subsidie komen een heleboel formaliteiten en verantwoordelijkheden kijken. Het is belangrijk om de subsidieverantwoording goed op orde te hebben. Wij kunnen u daarbij helpen.

Subsidieadvies

Wilt u weten welke subsidiemogelijkheden er voor uw organisatie of innovatie zijn?  Wij toetsen uw bedrijfsactiviteiten, investeringen en toekomstplannen bij subsidieverstrekkers en brengen in kaart wat de slagingskans is.